lbob-artikel

Illustration af "Lær børn om brand"

Beredskabsstyrelsens undervisningsmaterialer "Lær børn om brand" retter sig mod elever i henholdsvis 0.-1. og 4.-5. klasse. Materialet ’Lær om brand’ er udarbejdet til brug i 0. og 1. klasse og ’Ild - en farlig ven’ er udarbejdet til brug i 4. og 5. klasse.

 

Målet med Beredskabsstyrelsens skolematerialer er, at børn skal lære om ild og brandsikkerhed, så de bliver mere bevidste om farerne og kan reagere rigtigt, hvis der opstår brand. Alle skoler opfordres til at bestille materialerne og anvende dem i undervisningen.

 

 

Brandforebyggelse på skemaet i uge 40

Uge 40 er udpeget som en årligt tilbagevendende brandforebyggelsesuge. Hvert år sætter grundskoler over hele landet således brandforebyggelse på skemaet i uge 40.

 

Beredskabsstyrelsen og TrygFonden tilbyder alle landets grundskoler undervisningsmateriale til anvendelse i uge 40. Materialet er gratis og sendes uden beregning til skolen.

 

Samarbejde med de kommunale brandvæsener

Flere steder indgår skolerne aftaler med de kommunale brandvæsener om at undervise børnene i brandforebyggelse. I kan kontakte jeres lokale brandvæsen direkte for at høre om mulighederne for et samarbejde.


Find jeres lokale brandvæsen på kortet her.

Sidst opdateret 19. maj, 2020 - Kl. 16.29

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google