Der er vedtaget en fælles offentlig standard for digital signatur i Danmark. Beredskabsstyrelsen har etableret en officiel, sikker e-mailadresse. Den udgøres af vores hovedpostkasse: brs@brs.dk.

Herfra kan vi sende og modtage sikre e-mails, der er krypterede eller signerede med digital signatur. Kryptering forhindrer, at uvedkommende kan læse dine e-mails, og det sikrer, at e-mailen ikke er ændret undervejs. Signering af e-mail giver sikkerhed for modtagerens og afsenderens identitet.

Der kan kun sendes sikre, krypterede e-mails mellem modtagere, der begge har digital signatur. Du kan gratis bestille en digital signatur på hjemmesiden digitalsignatur.dk. Hvis du vil sende en krypteret e-mail til Beredskabsstyrelsen, skal du hente Beredskabsstyrelsens offentlige nøgle til krypteret e-mail og indtaste vores e-mail brs@brs.dk

Du kan også sende sikre digitale postmeddelelser og modtage sikkert digitalt svar på dine henvendelser ved at oprette en postkasse til sikker digital kommunikation med det offentlige på Borger.dk.

Du kan selvfølgelig også vælge at sende os en helt normal e-mail, som hverken er signeret eller krypteret.

Sidst opdateret 13. juli, 2020 - Kl. 11.44

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google