Flemming Klokager

Fungerende direktør Flemming Klokager

Flemming Klokager

Fg. direktør, vicedirektør og divisionschef for Operationsdivisionen.

Flemming er cand. mag. fra Københavns universitet fra 1984 og startede sin statslige karriere som fuldmægtig i Beredskabsstyrelsen i 1987. Fra 1991-97 varetog han en række stillinger i departementet og har sidenhen bestridt forskellige chefposter i Beredskabsstyrelsen, bl.a. indenfor HR og ledelsesbetjening. Efter en årrække som chef for ledelsessekretariatet blev Flemming i 2009 udnævnt til vicedirektør og divisionschef for Operationsdivisionen, ligesom han i flere perioder har virket som fungerende direktør i styrelsen.

Joachim Finkielman

Vicedirektør Joachim Finkielman

Joachim Finkielman

Vicedirektør og divisionschef for Myndighedsdivisionen.

Joachim har været vicedirektør i Beredskabsstyrelsen siden 2019. Han har en Cand.scient.pol fra Københavns universitet fra 1998. Joachim har gjort karriere indenfor Forsvarsministeriet siden 1998, hvor han siden 2003 har bestridt adskillelige chefstillinger, senest som chef for Forsvars- og Sikkerhedspolitisk Kontor fra 2015-2019.

Peter Kragh

Vicedirektør Peter Kragh

Peter Kragh

Vicedirektør, brigadechef og divisionschef for Koordinations- og styringsdivisionen.

Peter er uddannet officer fra Beredskabsstyrelsen og har en master i retorik og formidling fra Aarhus universitet. Han blev indkaldt som værnepligtig til det daværende civilforsvar i 1990, og har siden bestridt en række forskellige leder- og chefstillinger forskellige steder i Beredskabsstyrelsen og en periode i Forsvarsministeriet. Peter har desuden været udsendt for Beredskabsstyrelsen og EU´s civilbeskyttelsesmekanisme en række gange som leder eller ekspert ved forskellige intertionale operationer.

Sidst opdateret 7. august, 2020 - Kl. 14.33

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google