Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Forsvarets dag 
 

Forsvarets dag 

Både mænd og kvinder kan aftjene værnepligten i Beredskabsstyrelsen.

 

Du skal være mellem 18 og 32 år. Du behøver ikke at have en bestemt uddannelse, men du skal have et kørekort, kategori B (”lille kørekort”), dvs. kørekort til almindelig bil.

 

Som kvinde kan du blive ansat i Beredskabsstyrelsen på værnepligtslignende vilkår, der ligner de mandlige værnepligtiges. Og du får helt de samme arbejdsopgaver.

 

Forsvarets Dag

For at aftjene værnepligten skal både mænd og kvinder først på Forsvarets Dag – det, der tidligere blev kaldt session. Du kan få mere at vide om, hvad der sker på Forsvarets Dag ved at klikke på linket ’Forsvarets Dag’ i højre kolonne.

 

Mænd bliver indkaldt til Forsvarets Dag i det år, hvor de fylder 18 år. Hvis du ikke har været på Forsvarets Dag, kan du indsende et ansøgningsskema. Hent skemaet på Forsvarets Rekrutterings hjemmeside i spalten til højre.

 

Kvinder modtager invitation til Forsvarets Dag i det år, hvor de fylder 18 år, eller kan selv søge om at komme på Forsvarets Dag. Det gøres ligeledes ved at indsende et ansøgningsskema. Hent skemaet på Forsvarets Rekrutterings hjemmeside i spalten til højre.

 

Læs mere om vilkår og betingelser for både mænd og kvinder ved at følge linkene i venstre kolonne.

Sidst opdateret 07-03-2019 - kl. 10:07

Kontakt