Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
Øvelsesseminar 2016
 

 

ØVELSESSEMINAR - OM UDVIKLING OG FORANKRING AF KRISESTYRINGSKOMPETENCER

Dette års seminar har blikket rettet mod, hvorledes organisationer kan navigere i kriser og løse udfordrende opgaver – gennem udvikling, forankring og anvendelse af krisestyringskompetencer.

Oplægsholdere fra offentlige organisationer og private virksomheder bidrager med udfordrende oplæg og perspektiver på udvikling og brug af krisestyringskompetencer.

Deltagerne tilbydes et indblik i en række store offentlige og private beredskabsorganisationers perspektiver og praksis i en højaktuel kontekst. I lyset af oplæggene skabes der dagen igennem rum for refleksion og dialog deltagerne imellem.

Professor emeritus Mads Hermansen fra Omvejen A/S, ph.d. Anja-Dahlgaard Nielsen fra Forsvarsakademiet og Per Brekke fra den norske beredskabsstyrelse formidler hver især deres bud på, hvorledes vi kan styrke udviklingen af relevante krisestyringskompetencer.

Peter Steenberg fra IKEA deler sine erfaringer med målrettet at fastholde og udvikle medarbejdernes krisestyringskompetencer gennem øvelser og uddannelse.

Michael Holst fra Fredericia Kommune fortæller om deres igangværende udvikling af nye krisestyringskompetencer på baggrund storbranden i februar.

KOMPETENCEARENA

I løbet af seminaret kan deltagerne besøge kompetencearenaen: her kan de møde jobsøgende Kandidatstuderende i sikkerheds- og risikoledelse fra Københavns Universitet; blive introduceret til PET’s tilbud om sikkerhedsbriefinger; møde praktiskpladssøgende studerende fra katastrofe- og risikomanageruddannelsen på Metropol; og blive introduceret til Beredskabsstyrelsens netværk og kompetenceudviklingsaktiviteter.

Kompetencearenaen åbner allerede kl. 08:00. Der åbnes samtidig for registrering, ligesom der serveres morgenbrød og kaffe.

 

SEMINAR FOR OFFENTLIGE OG PRIVATE ORGANISATIONER

Øvelsesseminaret er målrettet alle organisationer, der vil styrke deres evne til at håndtere større ulykker og katastrofer.

Seminaret arrangeres af Det centrale øvelsesforum, der er et samarbejde mellem Rigspolitiet, Sundhedsstyrelsen, Forsvarskommandoen og Beredskabsstyrelsen.

På seminaret samles deltagere fra offentlige og private organisationer for at styrke den beredskabsfaglige dialog mellem myndigheder og virksomheder.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltager i seminaret og bidrager med et kort indlæg om vigtigheden af at forberede sig på kriser.

 

TILMELDING

Deltagelse koster kr. 900. Sidste frist for tilmelding er mandag den 23. maj 2016.
Læs praktisk information og se hele programmet under links til højre.

Tilmeld dig her: NewPart.aspx

 

OVERNATNING PÅ ODENSE CONGRESS CENTER

Ved henvisning til [Øve2016] tilbyder Odense Congress Center overnatning i enkeltværelser med morgenmad for kr.775,00, og i dobbeltværelser med morgenmad for kr.875,00. Odense Congress Center kan kontaktes på telefon 6556-0100.

 

Sidst opdateret 06-03-2020 - kl. 08:40