Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Øvelsesforum - kalender 
Øvelseskalender
 

Oversigt over øvelser i Danmark 

Øvelseskalenderen giver dig mulighed for at dele dine øvelser med andre - og den giver dig mulighed for at få del i andres øvelser. Her finder du de øvelser, som forskellige myndigheder og virksomheder planlægger og hvor de gerne inviterer andre til videndeling og deltagelse.
Vil du vide mere om en øvelse, kan du kontakte øvelsens ansvarlige via den e-mail, som fremgår af omtalen.

MAJ 2017
Øvelsestype Øvelsesnavn
SEMINAR Øvelsesseminar 2017
Øvelsens formål På Øvelsesseminaret stilles der skarpt på, hvordan veltilrettelagte øvelser er med til at sikre, at morgendagens hændelser håndteres bedst muligt.
Gennemføres dato 30-05-2017
Til dato
Region/kreds/område Fyn
Øvelsessted Odense Kongrescenter
  Morgendagens hændelser
Scenarie-
Beskrivelse:
På seminaret samles deltagere fra myndigheder og private virksomheder. Tilmeld dig seminaret og hør Institut for Fremtidsforskning, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Beredskabsstyrelsen, Konsulenthuset Villa Venire m.fl. give deres bud på udfordringerne og på, hvordan man gennem øvelser kan udvikle sin robusthed og kapacitet som myndighed, organisation eller privat virksomhed.

Deltagelse i seminaret giver enestående muligheder for at netværke på tværs af offentlige og private virksomheder, ligesom der i kompetencearenaen vil være mulighed for at tale med oplægsholderne og andre og høre, hvordan de arbejder med seminarets temaer i praksis. En aktiv og lærerig dag med masser af ny viden og inspiration.
Ansvarlige myndighed Beredskabsstyrelsen
Kontaktperson Hans Bruhn
Kontakt e-mail brs-ktp-sup@brs.dk
Sidst opdateret 11-03-2020 - kl. 08:54

Links

Baggrund for dannelsen af Det centrale øvelsesforum:
 

Kontakt

Strategisk Uddannelse og Pædagogik
brs-ktp-sup@brs.dk