Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Vandrensningstekniker, vedligeholdelse

  Indholdsområde

   
   
   

  Vandrensningstekniker, vedligeholdelse 

  Kurset er Beredskabsstyrelsens interne vedligeholdelsesuddannelse for personel, der opstiller og driver styrelsens vandrensningsmoduler – primært internationalt.

  Målgruppen er personel, der er tilknyttet det statslige redningsberedskab. Der kan optages menigt personel (f.eks. frivillige), mellemledere i Beredskabsstyrelsen og evt. andet statsligt personel, der er udpeget  til at kunne indgå som tekniske specialister ved udsendelse til internationale missioner. Kurset henvender sig specielt til de kursister der i 2011 deltog i kurset vandrensningstekniker og vil primært fokusere på en opdatering af viden i relation til nyt udstyr og procedurer.

  Formålet er at give deltagerne det teoretiske kendskab og de praktiske færdigheder, der er nødvendige for, at de kan indgå som vandrensningstekniker på internationale indsatser, som beskrevet under kurset vandrensningstekniker.

  Kurset giver sammen med kurset vandrensningstekniker deltageren kompetence til at kunne opstille og betjene Beredskabsstyrelsens forskellige vandrensningsanlæg i et internationalt miljø og i denne forbindelse have forståelse for, hvor, hvorfor og hvordan de danske anlæg kan benyttes i forhold til hele katastrofesituationen.

  Der er tale om en teknisk uddannelse i forhold til vandrensningsanlæg, og på kurset fokuseres på opstilling, betjening og fejlfinding.

  Forudsætninger: Interesse for teknik og gode tekniske færdigheder. Deltagerne forventes at kunne engelsk på et teknisk niveau, så de engelsksprogede manualer og standarder kan anvendes. Deltagerne der i 2011 deltog i kurset vandrensningstekniker vil blive prioriteret når der bliver tildelt pladser på kurset.

  Varighed: 3 kursusdage (første dag kl. 10 til sidste dag kl. 13).

  Sidst opdateret 22-08-2016 - kl. 15:37