Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Rebredning for 2. Vagthavende

  Indholdsområde

   
  Kurser 
   

  Rebredning for 2. Vagthavende 

  Hvad har du brug for at lære?
  Vil du lære, hvordan man kombinerer dine kompetencer inden for rebredning og rebunderstøttet arbejde til en effektiv og sikker løsning.
  Løse rebredningsopgaver med høj kompleksitet.
  Redder tilskadekomne ned eller op ved hjælp af rebredningsmetoder.
  Sikre dit mandskab ved arbejde i højden, så er rebredning et kursus for dig.

  Dit udbytte
  Uddannelsen Rebredning for 2. vagthavende sætter dig i stand til at håndtere og overskue komplekse hændelser, hvor mennesker kan være i livsfare.
  Du lærer, hvorledes du på en sikker og effektiv måde gennemfører en indsatser, Du vil lære at beregner belastninger i reb og ankre, samt at tilrettelægge øvelser der udfordre dit mandskab.
  På kurset vil vi arbejde en del i højden, både inde i bygninger, udenfor bygninger og i master. Alt sammen noget der udfordrer de fleste på det mentale plan

  Der vil i uddannelsen være særlig fokus på:
  - Sikkerhed
  - Teknik
  - Føring  Målgruppe

  Kurset henvender sig til ansatte i det statslige redningsberedskab som går 2. vagthavende eller skal til at gå 2. vagthavende, da kurset er obligatorisk jf. Beredskabsstyrelsens assistancebestemmelser, bilag 4.  Deltagerforudsætninger
  Det er en forudsætning, at deltagerne har arbejdet med rebredning i sit virke som vagthavende eller som underviser. Det er en forudsætning, at deltagerne har bestået Voksenpædagogisk grunduddannelse, Holdlederuddannelsen og Redningstaktik for mellemledere, derudover skal deltageren også have bestået og vedligeholdt Rebunderstøttet arbejde, modul A og B.

  Sidst opdateret 22-08-2016 - kl. 14:50