Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Introduktionskursus for nye medarbejdere i Beredskabsstyrelsen

  Indholdsområde

   
   
   

  Introduktionskursus for nye medarbejdere i Beredskabsstyrelsen 

  Hvad har du brug for at lære?
  Vil du gerne lære kollegaer at kende på tværs af landet og fagområder, samt få en større indsigt i Beredskabsstyrelsens mange forskellige arbejdsområder? Er du nysgerrig omkring, hvad Beredskabsstyrelsen er for en arbejdsplads?
  Så tilmeld dig introduktionskursus.

  Dit udbytte
  Kurset bibringer dig en viden om Beredskabsstyrelsens historie, opgaver, organisering og lovmæssige grundlag. Det giver dig også en viden som du kan bruge i forhold til din egen ansættelse.
  Efter endt deltagelse er du godt teoretisk og praktisk ’klædt på’ til din videre ansættelse og til selv at kunne opsøge nyttig viden og relevante samarbejdsrelationer.

  Målgruppe
  Kurset henvender sig til nye medarbejdere ansat i Beredskabsstyrelsen uden forudgående kendskab til styrelsen/redningsberedskabet.

  Undervisere
  Som deltager på kurset vil du møde kompetente undervisere med en solid teoretisk, pædagogisk og operativ beredskabsfaglig baggrund, som brænder for, at du skal få størst muligt udbytte af uddannelsen.
  Underviserne bruger tidssvarende udstyr og pædagogiske metoder til gennemførelse af undervisnings- og øvelsesaktiviteter.

  Deltagerforudsætninger
  Deltagere skal være ansat i Beredskabsstyrelsen efter 1. april 2016, og helst det seneste år inden kurset.

  Sidst opdateret 09-05-2018 - kl. 09:56