Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

BLIV FRIVILLIG I BEREDSKABSSTYRELSEN

Beredskabsstyrelsen Hovedstaden 
Som frivillig i Beredskabsstyrelsen kan du gøre en forskel, når Danmark bliver ramt af større kriser eller katastrofer. Du kan rykke ud til brandslukning, oversvømmelser, eftersøgnings- og redningsarbejde, afstivning af bygninger, der er i fare for at kollapse, og meget mere.

Du bliver en del af et tæt kammeratskab. Du får mulighed for at vedligeholde og udbygge dine kompetencer, og der er mulighed for deltagelse i internationale missioner.

Beredskabsstyrelsen Hovedstaden er vores primære center for frivillige, men du kan være frivillig ved alle vores centre.

Der deltager frivillige i mere end hver fjerde af Beredskabsstyrelsens indsatser. Derfor er frivillige en vigtig ressource - for Beredskabsstyrelsen, for det samlede beredskab og for samfundet som sådan.

Beredskabsstyrelsen Hovedstaden

BEREDSKABSSTYRELSEN HOVEDSTADEN
Bor du på Sjælland, kan du blive frivillig ved Beredskabsstyrelsen Hovedstaden.

Beredskabsstyrelsen Midtjylland

BEREDSKABSSTYRELSEN MIDTJYLLAND
Der er flere forskellige muligheder for at blive frivillig ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland i Herning.

Øvrige  centre

ØVRIGE CENTRE
Er du uddannet redningsspecialist? Så kan du blive frivillig i Thisted, Herning, Haderslev, Næstved, Hedehusene eller Allinge.

BlivBrandMandNu

BRANDVÆSEN
Du kan blive frivillig eller deltidsbrandmand i et kommunalt brandvæsen. Vil du være frivillig, så kontakt dit lokale brandvæsen. Vil du være deltidsbrandmand, se

Administration

ADMINISTRATIV INFO
Praktisk information, bl.a. til dig, der administrerer frivillige i kommunerne.