Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Nyheder 

  -  

    
View RSS feed


19-02-2019
Åben for ansøgninger på sergentuddannelsen
Der er åbnet for ansøgninger til Beredskabsstyrelsens sergentuddannelse. Er du uddannet redningsspecialist, og har du mod på mere, så send en ansøgning.


13-02-2019
Styrket EU-katastrofeberedskab på vej
EU nærmer sig en vedtagelse af at styrke det fælleseuropæiske katastrofeberedskab. Det er et spændende tiltag, siger chef for Internationalt Beredskab i Beredskabsstyrelsen, Jens Oddershede.


04-02-2019
Nyt øvelseskoncept for kommunernes krisestyring
Beredskabsstyrelsen har udarbejdet et øvelseskoncept til at understøtte kommunernes evne til at håndtere krisesituationer på strategisk niveau. Konceptet kan også anvendes af andre organisationer.


28-01-2019
Stor øvelse: Danmark rammes af afrikansk svinepest
Fødevarestyrelsen afholder i denne uge en stor beredskabsøvelse, hvor Beredskabsstyrelsen deltager. Scenariet er, at et udbrud af afrikansk svinepest rammer Danmark.


22-01-2019
Kæmpe beredskabsøvelse i Tinglev
Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole afholder i dagene 24. til 27. januar en stor international øvelse med fokus på redning af befolkningen i forbindelse med et jordskælv.


17-01-2019
#TænkFørDuDeler
Beredskabsstyrelsen lancerer en kampagne, der sætter fokus på at tænke sig om en ekstra gang, inden man deler ubekræftede oplysninger på sociale medier i kriser eller katastrofesituationer.


08-01-2019
Ny aftale om opgaver på Bornholm
En ny aftale med Bornholms Regionskommune medfører, at Beredskabsstyrelsen Bornholm fortsat skal varetage brandsluknings- og redningsopgaver på Nordbornholm for regionskommunen samt højderedningsopgaverne på hele Bornholm.


03-01-2019
Mange indsatser efter Alfrida
Beredskabsstyrelsen havde 130 personer indsat til at forhindre større oversvømmelser i kølvandet på det kraftige blæsevejr Alfrida.


27-12-2018
Undgå brand i det travle nytårsdøgn
Brandvæsenet har travlt nytårsaften og –nat. Ved at følge fire simple råd kan du gøre dit for at undgå, at du får brug for deres hjælp.


Kontakt