Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Nyheder 

  -  

    
View RSS feed


28-11-2019
Humanitær støtte til Sydsudan
Beredskabsstyrelsen skal bidrage til at opføre faciliteter til nødhjælpsarbejde i Sydsudan. Faciliteterne skal være med til at sikre, at nødhjælpen er til stede, hvor behovene er størst.


28-11-2019
Det er tid til at teste dine røgalarmer
Hvis du for alvor vil gøre noget godt for dig selv og din familie op til jul, så sæt røgalarmer op derhjemme eller test dem, du allerede har.


25-11-2019
Styrket samarbejde om farlige stoffer
Med en ny aftale skal Forsvaret og Beredskabsstyrelsen arbejde tættere sammen om beredskabet ved hændelser med kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare og eksplosive stoffer.


06-11-2019
Opbygning af krisestyringskapacitet i Georgien
Danmark støtter opbygning af civil krisestyringskapacitet i Georgien i regi af NATO. Beredskabsstyrelsen bidrager med en erfaren ledende rådgiver.


01-11-2019
Omfattende jordskælvsøvelse i Portugal
I næste uge deltager Beredskabsstyrelsen med 60 specialister i en omfattende jordskælvsøvelse i Portugal. Øvelsen er den første test af styrelsens nye internationale redningshold.


07-10-2019
Mød Beredskabsstyrelsen på Kulturnatten
Fredag d. 11. oktober kan du møde Beredskabsstyrelsen på Kulturnatten i København. Se noget af det materiel, vi bruger ved større ulykker og katastrofer og nukleare hændelser, og hør om de seneste internationale indsatser.


03-10-2019
Nye aftaler med FN sikrer effektiv katastrofehjælp
Beredskabsstyrelsen har indgået samarbejdsaftaler med UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation og FN’s Børnefond UNICEF. Aftalerne bidrager til at sikre smidig og effektiv nødhjælp i internationale katastrofesituationer.


30-09-2019
Elever lærer om brand på 500 skoler landet over
Flere end 500 skoler landet over sætter brandforebyggelse på skemaet i uge 40. Målet er, at børn og unge skal vokse op til at blive brandsikre voksne.


25-09-2019
Nyt perspektiv på frivillige under kriser
Er myndighederne klar til at tage imod hjælp fra frivillige, der møder op og vil hjælpe til under en ulykke, krise eller katastrofe? Et nyt fællesnordisk perspektiv peger på udfordringer og måder at håndtere dem på.


Kontakt