Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Nyheder 

  -  

    
View RSS feed


02-04-2020
Fem tips: Lær af organisationens corona-håndtering
Alle myndigheder, virksomheder og organisationer er påvirket af coronakrisen. Her er fem tips til løbende at indarbejde læring fra håndteringen af krisen i jeres organisation.


20-03-2020
Værnepligtige bliver fortsat på kasernerne
Beredskabsstyrelsens værnepligtige skal stadig blive på kaserneområderne for at sikre, at styrelsen kan opretholde det nødvendige beredskab samt for at minimere risikoen for smittespredning.


19-03-2020
Støtte til sygehuses indsats mod covid-19
Beredskabsstyrelsen er flere steder ved at opsætte telte i tilknytning til sygehuse.


13-03-2020
Støtte til myndighedernes corona-håndtering
En lang række myndigheder arbejder i disse dage og uger på højtryk for at håndtere situationen omkring coronavirus/COVID-19. Beredskabsstyrelsen er bl.a. repræsenteret i en række krisestabe og yder støtte til den fælles corona-hotline.


12-03-2020
Værnepligtige bliver på kasernerne
Beredskabsstyrelsen holder i den kommende tid de værnepligtige på kasernerne. Det sker for at sikre, at beredskabet opretholdes samt for at minimere risikoen for smittespredning.


05-03-2020
Historisk lavt antal omkomne i brand
I 2019 omkom 49 personer i brand. Det antal er historisk lavt. Rygning er fortsat den største synder. TrygFonden og Beredskabsstyrelsen sætter fokus på hjælpemidlers potentiale til at forebygge dødsbrande, hvor rygning er årsagen.


04-03-2020
Dansk støtte til Grækenland
Beredskabsstyrelsen sender over 4.000 tæpper til den græsk-tyrkiske grænse, hvor et større antal migranter opholder sig. Senere sendes også 16 generatorer af sted.


07-02-2020
Forbered dig på blæsevejret
Om efteråret og vinteren rammes Danmark typisk af flere blæsevejr eller storme og en sjælden gang af orkaner. Sådan forbereder du dig og boligen på elementernes rasen.


06-02-2020
Styrket nordisk samarbejde på beredskabsområdet
I dag har Beredskabsstyrelsens direktør, Henning Thiesen, sammen med kollegaer fra Sverige, Norge, Finland og Island underskrevet København-erklæringen om et tættere nordisk beredskabssamarbejde.


Kontakt