Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Sociale medier 
Beredskabsstyrelsen på Facebook
 

Beredskabsstyrelsen på Facebook 

Beredskabsstyrelsen har otte profiler på Facebook: en for hvert af styrelsens seks operative centre, en for styrelsens tekniske skole i Tinglev, og en for sergentuddannelsen.

Beredskabscentrenes sider på Facebook retter sig mod værnepligtige og frivillige, som er tilknyttet de enkelte centre, centrenes fastansatte personale og naturligvis alle andre, som er interesserede i Beredskabsstyrelsens virksomhed.

Teknisk Skoles facebook-profil retter sig særligt mod skolens kursister og fastansatte personale, men ligesom for centres vedkommende også alle andre, der er interesserede i det statslige redningsberedskab og styrelsens virksomhed i øvrigt.

På de enkelte sider kan man orientere sig om lokale forhold ved centrene og skolen. Det kan f.eks. være informationer om udrykninger, nye hold, eksaminer, kurser og praktiske forhold. Og så giver siderne naturligvis også brugerne mulighed for at udveksle informationer med hinanden.

Klik på ikonerne på kortet til højre eller på linkene herunder for at besøge beredskabscentrene på Facebook.

Sidst opdateret 21-06-2019 - kl. 15:33

Besøg os på Facebook

centre på Facebook Beredskabsstyrelsen Nordjylland på Facebook Beredskabsstyrelsen Midtjylland på Facebook Beredskabsstyrelsen Sydjylland på Facebook Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole Tinglev på Facebook Beredskabsstyrelsen Sjaelland på Facebook Beredskabsstyrelsen Hovedstaden på Facebook Beredskabsstyrelsen Bornholm på Facebook

Kontakt

Center for Krisekommunikation
4590 6000 (omstilling)
kom@brs.dk