Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Om os

ForsideOm os

"Ild - en farlig ven"

Som led i den forebyggende indsats udarbejder og udgiver Beredskabsstyrelsen en bred vifte af beredskabsfaglige undervisningsmaterialer. 

Undervisningsmaterialet "Ild - en farlig ven" er udviklet til brug i grundskolens 4. og 5. klasser, i samarbejde mellem Beredskabsstyrelsen og TrygFonden. Sigtet med undervisningsforløbet er at sætte emnerne brand og brandforebyggelse på dagsordenen både i klassen og hjemme hos eleverne.

Uge 40 er udpeget som en årligt tilbagevendende brandforebyggelsesuge, og hvert år sætter grundskoler over hele landet således brandforebyggelse på skemaet i uge 40.

Undervisningsmaterialet kan desuden bestilles i trykt udgave fra juni på Beredskabsstyrelsens hjemmeside www.brs.dk/skolematerialer. Materialet er gratis og sendes uden beregning til skolen. Undervisningsmaterialerne sendes i god til til at afvikle undervisningen i brandforebyggelsesugen, uge 40.


Beredskabsstyrelsen - Datavej 16 - 3460 Birkerød - Telefon: +45 45 90 60 00 - E-mail: brs@brs.dk - CVR.Nr.: 52990319 - EAN:5798000201705