Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Topbanner
Hjem - Materialer
Herunder ser du alle materialerne til Brandsikker Bolig konceptet

 


Lad os knække kurven for dødsbrand - YouTube


Film "Lad os knække kurven for dødsbrande" - generel:
Filmen informerer om Brandsikker Bolig konceptet. Vis den fx til møder og foredrag for ledelsen, brandmænd og samarbejdspartnere og gør den tilgængelig på brandvæsenets hjemmeside og sociale medier. Se/download filmen på YouTube eller Vimeo

Du kan redde en sårbar fra brand - YouTube

Film "Du kan redde en sårbar fra brand" - hjemmeplejen: Vis filmen på fx møder og foredrag for hjemmeplejen, så de får indsigt i Brandsikker Bolig konceptet og bliver motiveret til samarbejdet. Se/download filmen på YouTube eller Vimeo.
Roll-up
Roll-up "Vær med til at redde en sårbar fra brand":
Tag roll-up’en med og stil den op til møder og foredrag for ledelsen, brandmænd, hjemmeplejen og samarbejdspartnere. Anvend den også ved deltagelse på messer, konferencer o.lign. Se/download roll-up i pdf-udgave.
A3-plakat, hjemmeplejen
A3-plakat til hjemmeplejen ”Du kan redde en sårbar fra brand”:
Foreslå, at hjemmeplejen hænger plakaten op som en påmindelse om det gode arbejde, I udfører sammen, og som en påmindelse om, at det er vigtigt, at hjemmeplejen anvender brandskemaet. Se/download plakat i pdf-udgave.
A3-plakat, generel
A3-plakat med generel information ”Sammen kan vi redde sårbare fra brand”:
Hæng plakaten op på fx messestande eller i forbindelse med konferencer. Hæng den også op på brandstationen som en information til gæster om, at I arbejder med Brandsikker Bolig. Foreslå samarbejdspartnere at hænge den op (bemærk særskilt materiale til hjemmeplejen). Se/download plakat i pdf-udgave.
A5-folder, hjemmeplejen
A5-folder til hjemmeplejen ”Du kan redde en sårbar fra brand”:
Uddel folderen i forbindelse med møder og foredrag for hjemmeplejen. Se/download folder i pdf-udgave.
A5-folder-generel
A5-folder med generel information om Brandsikker Bolig:
Uddel folderen på fx messer og konferencer eller under møder med samarbejdspartnere (bemærk særskilt materiale til hjemmeplejen). Se/download folder i pdf-udgave.
Brandskema
Blok med brandskemaer
(til screening af brandfarer i hjemmet): Uddel brandskemaet til hjemmeplejens medarbejdere, så de kan udfylde det sammen med de borgere, de besøger. Brandskemaet hjælper brandvæsenet med at få indsigt i, om en borger har brug for hjælp til at brandsikre sit hjem, og om der skal aftales et brandforebyggende hjemmebesøg hos borgeren. Se/download brandskemaet i pdf-udgave.
Tjekliste
Blok med tjeklister til brandforebyggende hjemmebesøg:
Sørg for, at brandvæsenet medbringer listen på de brandforebyggende hjemmebesøg. Den indeholder opmærksomhedspunkter i forhold til at foretage brandforebyggende hjemmebesøg. Se/download tjeklisten i pdf-udgave.
Leave behind
Minifolder ”Tak, fordi vi måtte komme forbi”:
Uddel folderen til borgeren, når brandvæsenet har foretaget et brandforebyggende hjemmebesøg. Den indeholder information om de opmærksomhedspunkter, der bliver gennemgået under besøget. Se/download folder i pdf-udgave.
Whiteboard tavle
Whiteboard-tavle - "Vi vil knække kurven for dødsbrande i Danmark":
Hæng tavlen op på en central placering på brandstationen og/eller hos hjemmeplejen som en påmindelse om udfordringen og det vigtige arbejde, I udfører, for at forebygge brande i private hjem. Se/download whiteboard-tavlen i pdf-udgave.
Gadget
”Knæk kurven” gimmick:
Anvend den som en samtalestarter fx ved møder og foredrag.
Nabokuvert
Nabokuvert:
Uddel kuverten til beboere, der bor tæt på et sted, hvor I netop har slukket en brand. Nabokuverten indeholder information om brandforebyggelse og muligheden for at bestille et brandforebyggende hjemmebesøg. Se/download nabokuverten i pdf-udgave.

 


Røgalarmer: Til ophængning i hjem uden røgalarm. Med 10 års integreret batteri (skal ikke skiftes) inkl. dobbeltklæbende tape for nem ophængning. Se/download brugsanvisningen til røgalarm her.


PowerPoint skabelon: Anvend den til præsentation af Brandsikker Bolig konceptet for ledelsen, brandmænd, hjemmeplejen og samarbejdspartnere. Se/download PowerPoint skabelonen her.

Brevskabelon:
“Indbydelsesbrev hjemmeplejen”: Anvend skabelonen eller dele af den som udgangspunkt for et oplæg til hjemmeplejen og evt. andre samarbejdspartnere om et muligt samarbejde. Se/download brevskabelonen her.
Logo - BeredskabsstyrelsenLogo - KLLogo - Danske BeredskaberLogo - TrygFonden