Uddannelse

Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole (BRTS) uddanner ledere, instruktører og specialister til det samlede danske beredskab.

Derved bidrager skolen en effektiv krisestyring i dagligdagen, og sikre at der gennemføres uddannelser efter de seneste metoder og pædagogiske principper.

For at styrkes den enkelte kursusdeltagers læring, benyttes der i uddannelserne en række forskellige metoder så som teori, praktiske opgaver og øvelser samt virtuelle læringssystemer mv.  

 

Udvikling

Skolen indgår aktivt i udviklingen af nye indsatstaktikker, pædagogiske metoder og af nyt materiel. Skolens ansatte deltager med ekspertviden i forskellige udviklingsfora og skolens trænings- og øvelsesfaciliteter benyttes til forsøg med nyt materiel.

Følg Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole på Facebook


Udsyn

En række af skolens medarbejdere deltager i internationale civilbeskyttelsesfora, og indgår i øvelsesplanlægning og -afvikling i forbindelse med internationale øvelser.

Skolens trænings- og øvelsesfaciliteter benyttes til store og komplekse internationale øvelser.

 

Udlejning

I det omfang skole ikke selv benytter trænings-og øvelsesfaciliteterne, kan disse lejes til aktiviteter, der afholdes af myndigheder og institutioner med tilknytning til redningsberedskabet, samt til private aktører med beredskabsansvar.

Udlejning kan kun ske til aktiviteter der genemføres for egne ansatte og som dermed ikke har kommerciel karakter.

Sidst opdateret 13. juli, 2020 - Kl. 11.33

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google