Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Seneste beredskabsmeddelelser

Herunder kan du se de seneste advarsler, der er udsendt via app'en Mobilvarsling i kategorien 'beredskab' (hhv. beredskabsmeddelelser og app-advarsler). Tidspunktet er den tid, hvornår advarslen blev udsendt via app'en.

Fredag den 15. marts og natten til lørdag den 16. marts 2019 blev udsendt en række beredskabsmeddelelser i forbindelse med en brand i Viborg. Disse blev ved en fejl ikke sendt til Mobilvarsling og fremgår derfor ikke i det følgende.

Arkiv:
2019
2018

2017
2016

Afvarsling
Tue, 31 Mar 2020 16:23:40 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi. Branden på Strandvejen 126 i Frederiksværk er nu under kontrol og udvikler nu blot ganske begrænsede mængder sundhedsskadelig røg i nærområdet. Derfor ophæves den tidligere varsling. Personer i det berørte område kan igen gå udenfor. Husk at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde afstand til hinanden. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte lægevagten på 1813 for at blive tilset. Der udsendes ikke flere meddelelser i anledning af branden på Strandvejen 128 i Frederiksværk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi
Tue, 31 Mar 2020 14:04:58 +0200
Der er udbrudt brand i villa på Strandvejen 126, 3300 Frederiksværk. Branden udvikler røg, der er akut sundhedsskadelig ved indånding. Der er ikke udsendt sirenevarsel. Advarslen vedrører borgere i hele området mellem Strandvejen og Hillerødvej fra Ørnedalsvej mod nord og mod syd, hvor Strandvejen munder ud i Hillerødvej. Personer i det berørte område skal gå inden døre og søge information hos DR og TV2 Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst TV og politi.dk Næste beredskabsmeddelelse udsendes snarest. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Afvarsling Padborg
Fri, 20 Mar 2020 20:08:04 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi Branden på Industrivej 16, 6330 Padborg er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte lægevagten eller nærmeste skadestue for at blive tilset. Yderligere informationer gives på www.politi.dk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Brand i fabriksbygning i Padborg
Fri, 20 Mar 2020 18:21:15 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi. Der er udbrudt brand i en fabriksbygning på Industivej 16, 6330 Padborg. Branden udvikler kraftig røg, der er sundhedsskadelig ved indånding. Advarslen vedrører borgere i Padborg By vest for jernbanen Personer i det berørte område skal gå inden døre og lukke for vinduer, døre og ventilationsanlæg. Er dette ikke muligt, skal man i stedet søge væk fra området. Tidshorisont er p.t. ukendt. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes snarest. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Afvarsling brand Herning
Mon, 09 Mar 2020 13:12:02 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi. Branden på Baggeskærvej nr. 15 er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Der er udsendt sireneafvarsling. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man stadig kontakte egen læge. Yderligere informationer gives på www.politi.dk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Brand Herning
Mon, 09 Mar 2020 11:41:41 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi. Der er udbrudt brand i virksomheden Marius Pedersen, Baggeskærvej nr. 15 i Herning som er en affaldshåndteringsvirksomhed. Branden udvikler røg, der er sundhedsskadelig ved indånding. Der er udsendt sirenevarsel. Advarslen vedrører borgere i Herning, hvor der kan ses eller lugtes røg. Personer i det berørte område skal gå inden døre og søge information hos DR og TV2. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra politiet i Midt- og Vestjylland.

Afvarsling Sønderborg
Mon, 03 Feb 2020 20:35:07 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd og Sønderjyllands Politi. Branden på Perlegade 21 i Sønderborg er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Der vil fortsat være efterslukning på stedet i en del timer. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte (lægevagten / nærmeste skadestue) for at blive tilset. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd og Sønderjyllands Politi

Opfølgende beredskabsmeddelse Sønderborg
Mon, 03 Feb 2020 18:38:59 +0100
Dette er en opfølgende beredskabsmeddelelse fra Syd og Sønderjyllands Politi Der er brand i en forretning på Perlegade 21, 6400 Sønderborg, og kl. 1825 er der stadig meget røg i området, brandvæsnet bekæmper stadig branden. Der er udsendt beredskabsmeddelelse. Advarslen vedrører borgere i området fra Rådhustorvet mod syd, Borgen mod øst, Rønhave Plads mod nord og Jernbanegade mod vest til Maria Kirke. Personer i det berørte område skal gå inden døre, lukke døre og vinduer, da der er meget røg fra bygningsbranden, og søge information hos DR og TV2. Nysgerrige bedes holde sig væk fra der afgrænsede område. Hvis man får gener af røgen, søg egen læge. {Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området.} {Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde.} Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes ca. kl. 1900. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd og Sønderjyllands Politi

Opfølgende beredskabsmeddele Sønderborg
Mon, 03 Feb 2020 17:58:24 +0100
Dette er en opfølgende beredskabsmeddelelse fra Syd og Sønderjyllands Politi Der er brand i en forretning på Perlegade 21, 6400 Sønderborg Der er udsendt beredskabsmeddelelse. Advarslen vedrører borgere i området fra Rådhustorvet mod syd, Borgen mod øst, Rønhave Plads mod nord og Jernbanegade mod vest til Maria Kirke. Der er stadig meget røg i området Personer i det berørte område skal gå inden døre, lukke døre og vinduer, da der er meget røg fra bygningsbranden, og søge information hos DR og TV2. Nysgerrige bedes holde sig væk fra der afgrænsede område. Hvis man får gener af røgen, søg egen læge. {Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området.} {Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde.} Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes ca. kl. 1815. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd og Sønderjyllands Politi

Brand i Sønderborg
Mon, 03 Feb 2020 17:12:49 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi Advarslen vedrører borgere i området fra Rådhustorvet mod syd, Borgen mod øst, Rønhave Plads mod nord og Jernbanegade mod vest til Maria Kirke. Personer i det berørte område skal gå inden døre, lukke døre og vinduer, da der er meget røg fra bygningsbranden, og søge information hos DR og TV2. Nysgerrige bedes holde sig væk fra det afgrænsede område. Hvis man får gener af røgen, søg egen læge. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes snarest. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.