Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Seneste beredskabsmeddelelser

Herunder kan du se de seneste advarsler, der er udsendt via app'en Mobilvarsling i kategorien 'beredskab' (hhv. beredskabsmeddelelser og app-advarsler). Tidspunktet er den tid, hvornår advarslen blev udsendt via app'en.

Arkiv:
2018

2017
2016

Afvarsling af Beredskabsmeddelse
Fri, 13 Jul 2018 22:20:27 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Frederiksborg Brand og Redning. Branden på Lundevej 4 i Hove er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte 1813. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Frederiksborg Brand og Redning.

Brand i transformatorstationen
Fri, 13 Jul 2018 21:54:48 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Frederiksborg Brand og Redning. Der udbrød ca. kl. 1654 brand i transformatorstationen på adressen Lundevej 4 i Hove. Branden er endnu ikke under kontrol, og den udvikler røg, som er sundhedsskadelig ved indånding. Beboerne i Hove by, Lunden samt indfaldsvejene til Hove skal fortsat gå inden døre og lukke døre og vinduer samt standse ventilationen. søge information hos DR og TV2. Hvis man føler ubehag, som følge af branden, skal man kontakte 1813. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Næste beredskabsmeddelelse udsendes kl. 2200. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Frederiksborg Brand og Redning.

Afvarsling - brand i Vamdrup
Mon, 18 Jun 2018 17:35:19 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi. Branden i maler- og lakvirksomheden Noerlak, Østermarksvej 7-11, 6580 Vamdrup er nu under kontrol. Branden udvikler dog forsat røg, hvilket kan påvirke borgere i området øst for Industrivej og afgrænset mod vest af rute 25, samt nord for Baunevej og syd for Koldingvej i den nordøstlige del af Vamdrup by. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Sydøstjyllands politi udsender pressemeddelelser ved ændringer i situationen. Dette var en afvarsling, hvorfor der ikke udsendes yderligere beredskabsmeddelelser vedr. branden. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi

Brand i Varmdrup
Mon, 18 Jun 2018 16:31:17 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi. Der er udbrudt brand i maler- og lakvirksomheden Noerlak, Østermarksvej 7-11, 6580 Vamdrup. Branden udvikler sig med kraftig røgudvikling i nordøstlig retning fra brandstedet. Branden udvikler røg, der kan være sundhedsskadelig ved indånding. Advarslen vedrører borgere i området øst for Industrivej og afgrænset mod vest af rute 25, samt nord for Baunevej og syd for Koldingvej i den nordøstlige del af Vamdrup by. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes snarest. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi

Afvarsling Brand i Horsens
Sun, 06 May 2018 21:55:36 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi. Der er tidligere i dag udsendt sireneafvarsling for området omkring Kildegade/Smedegade/Borgmesterbakken op mod Nørretorv i Horsens midtby. Personer i det berørte område kan igen gå udendørs og åbne døre, vinduer og ventilation. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte (lægevagten / nærmeste skadestue) for at blive tilset. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.

Brand i Horsens opfølgning
Sun, 06 May 2018 20:13:20 +0200
Brand i Horsens Dette er en opfølgende beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi. Der udbrød kl. 1823 brand i en bygning på Kildegade 8 i Horsens. Branden er endnu ikke under kontrol, og den udvikler fortsat kraftig røg som er sundhedsskadelig ved indånding. Beboerne i området omkring Kildegade/Smedegade/Borgmesterbakken/Nørregade op i retning mod Nørretorv skal søge indendørs, lukke døre og vinduer og standse ventilationen. Hvis man føler ubehag, som følge af branden, skal man kontakte vagtlægen. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Politiet anmoder om, at alle holder sig på god afstand af brandstedet. Der udsendes en ny meddelelse om snarrest. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes kl. 2100 Dette var en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.

Brand i Horsens
Sun, 06 May 2018 19:40:54 +0200
Kl 1823 er der udbrut brand i bygning i Kildegade 8 i Horsens. Afvent info på dr.dk, tv2.dk, teksttv s 150 på DR og tv2 eller politi.dk

TEST – MOBILVARLSING - TEST
Wed, 02 May 2018 12:00:14 +0200
Dette er en test af app’en Mobilvarsling, hvor du modtager varsler og advarsler fra myndighederne inden for de områder (kommuner) og hændelsestyper (vejr, trafik og/eller beredskab), du har tilmeldt dig. Du modtager denne test-advarsel i forbindelse med den årlige test af sirenevarslingssystemet i hele Danmark, hvor vi også tester Mobilvarsling. Du vil kun modtage denne advarsel i forbindelse med testen. Du kan altid ændre app’ens indstillinger via tandhjul-ikonet øverst i app’en. Læs mere om app’en på mobilvarsling.dk. Mvh Beredskabsstyrelsen

AFSLUTTENDE BEREDSKABSMEDDELSE Aarhus havn
Fri, 02 Mar 2018 20:46:59 +0100
Afvarsling Branden er under kontrol. Lagerbygningen indeholdt halm, som p.t. efterslukkes. Afvarsling

Brand Aarhus havn
Fri, 02 Mar 2018 18:38:26 +0100
Bygningsbrand i gammel lagerbygning på havnen i Aarhus - Sydhavnsgade 1, 8000 Aarhus C. Bygningen er overtændt og der udvikles sort røg. Folk skal søge væk fra røgfanen og holde sig væk fra området. Folk i området skal holde sig inden døre, lukke vinduer og lukke for ventilationen. Hvis man har været i kontakt med røgen og føler ubehag skal man søge læge. Der udsendes supplerende meddelelse når der er nye oplysninger.