Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Seneste beredskabsmeddelelser

Herunder kan du se de seneste advarsler, der er udsendt via app'en Mobilvarsling i kategorien 'beredskab' (hhv. beredskabsmeddelelser og app-advarsler). Tidspunktet er den tid, hvornår advarslen blev udsendt via app'en.

Arkiv:
2019
2018

2017
2016

TEST - mobilvarsel - TEST
Wed, 06 May 2020 11:59:03 +0200
Dette er en test af app’en Mobilvarsling, hvor du modtager varsler og advarsler fra myndighederne inden for de områder (kommuner) og hændelsestyper (vejr, trafik og/eller beredskab), du har tilmeldt dig. Du modtager dette test-varsel i forbindelse med den årlige test af sirenevarslingssystemet i hele Danmark, hvor vi også tester Mobilvarsling. Du vil kun modtage dette varsel i forbindelse med testen. Du kan altid ændre app’en indstillinger via tandhjul-ikonet øverst i app’en. Læs mere om app’en på www.mobilvarsling.dk Mvh Beredskabsstyrelsen

Afvarsling Brand i Maribo
Wed, 22 Apr 2020 18:53:50 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Branden på Banevænget 11 i Maribo er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Personer i det berørte område kan igen gå udendørs og åbne døre, vinduer og ventilation. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte lægevagten eller nærmeste skadestue for at blive tilset. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

Brand udvikler kraftig røg
Wed, 22 Apr 2020 14:46:09 +0200
I forbindelse med brand i "Munks produkt", Banevænget 11, 4930 Maribo, udvikles der kraftig røg. Røgfanen driver mod vest. Borgere i området C.E. Christiansens Vej - Østre Landevej - Torvegade - Suhrsgade - Brovejen skal holde sig ude af røgfanen og holde døre og vinduer lukket, ligesom evt. ventilation slukkes. Røg fra brand kan være sundhedsskadelig. Har man været i røgfanen og føler ubehag eller blive dårlig, skal man kontakte egen læge eller lægevagt. I hastende tilfælde skal man ringe 1-1-2.

Afvarsling af Branden i Ringsted
Wed, 15 Apr 2020 19:48:42 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Midt – og Vestsjællands politi Røgen fra branden i JYSK/Aqua Danmark A/S er nu så svag, at beboerne i det berørte område mellem Haslevvej, Bragesvej og Thorsvej igen kan færdes som normalt. Derfor ophæves den tidligere varsling. Personer i det berørte område kan igen gå udendørs og åbne døre, vinduer og ventilation. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte (lægevagten / nærmeste skadestue) for at blive tilset. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Midt – og Vestsjællands politi

Brand udvikler farlig røg
Wed, 15 Apr 2020 15:35:48 +0200
Dette er en beredskabsmeddelse fra Midt- og Vestsjællands politi. Der er udbrudt brand i JYSK/Aqua Danmark A/S, Industriparken 4, 4100 Ringsted. Branden udvikler en farlig kraftig sort røg ved indånding. Der er IKKE sirenevarslet. Advarslen vedrører borgere i øst for området Haslevvej mod vest, Bragesvej mod syd og Thorsvej mod nord. Personer i det berørte område skal søge indendørs, lukke vinduer og døre og standse ventilationen. Kontakt egen læge ved ubehag. (Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde) Der udsendes snarest opfølgende meddelse ved ændring i situationen.

Afvarsling
Tue, 31 Mar 2020 16:23:40 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi. Branden på Strandvejen 126 i Frederiksværk er nu under kontrol og udvikler nu blot ganske begrænsede mængder sundhedsskadelig røg i nærområdet. Derfor ophæves den tidligere varsling. Personer i det berørte område kan igen gå udenfor. Husk at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde afstand til hinanden. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte lægevagten på 1813 for at blive tilset. Der udsendes ikke flere meddelelser i anledning af branden på Strandvejen 128 i Frederiksværk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi
Tue, 31 Mar 2020 14:04:58 +0200
Der er udbrudt brand i villa på Strandvejen 126, 3300 Frederiksværk. Branden udvikler røg, der er akut sundhedsskadelig ved indånding. Der er ikke udsendt sirenevarsel. Advarslen vedrører borgere i hele området mellem Strandvejen og Hillerødvej fra Ørnedalsvej mod nord og mod syd, hvor Strandvejen munder ud i Hillerødvej. Personer i det berørte område skal gå inden døre og søge information hos DR og TV2 Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst TV og politi.dk Næste beredskabsmeddelelse udsendes snarest. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Afvarsling Padborg
Fri, 20 Mar 2020 20:08:04 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi Branden på Industrivej 16, 6330 Padborg er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte lægevagten eller nærmeste skadestue for at blive tilset. Yderligere informationer gives på www.politi.dk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Brand i fabriksbygning i Padborg
Fri, 20 Mar 2020 18:21:15 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi. Der er udbrudt brand i en fabriksbygning på Industivej 16, 6330 Padborg. Branden udvikler kraftig røg, der er sundhedsskadelig ved indånding. Advarslen vedrører borgere i Padborg By vest for jernbanen Personer i det berørte område skal gå inden døre og lukke for vinduer, døre og ventilationsanlæg. Er dette ikke muligt, skal man i stedet søge væk fra området. Tidshorisont er p.t. ukendt. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes snarest. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Afvarsling brand Herning
Mon, 09 Mar 2020 13:12:02 +0100
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi. Branden på Baggeskærvej nr. 15 er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Der er udsendt sireneafvarsling. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man stadig kontakte egen læge. Yderligere informationer gives på www.politi.dk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi.