Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Mobilvarsling
Driftsside
Hjem Driftsnyheder for app'en mobilvarsling > 
Vigtig opdatering til app’en Mobilvarsling

Vigtig opdatering til app’en Mobilvarsling
Brugere af advarsels-app’en Mobilvarsling, der ikke har opdateret til den nyeste version, skal gøre det inden 28. januar for fortsat at modtage advarsler. Der vil blive sendt meddelelser i app’en til de brugere, det er relevant for. 

De omkring 20.000 brugere, der endnu ikke har opdateret til de nyeste versioner af app’en Mobilvarsling, vil via beskeder fra app’en i den kommende tid blive opfordret til at gøre det, da de ellers ikke vil kunne modtage advarsler.

Årsagen er, at Beredskabsstyrelsen har skiftet den leverandør, der står for den tekniske udsendelse af advarsler til app’en Mobilvarsling. Da den tidligere leverandør lukker ned for brug den 28. januar, skal brugere, der endnu ikke har gjort det, hente den nyeste version af Mobilvarsling i App Store eller Google Play for fortsat at modtage advarsler i app’en.

Sådan gør du
Hvis du skal opdatere Mobilvarsling til den nyeste version, kan du enten opdatere direkte via links i venstre side af forsiden eller ved at søge på ’Mobilvarsling’ i App Store eller Google Play/Google Butik.

Nye brugere kan hente app’en de samme steder.