Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Mobilvarsling
driftsnyheder 
Hjem Driftsnyheder for app'en mobilvarsling > 
Samsung-brugere skal slå app-optimering fra for Mobilvarsling for at få advarsler

Samsung-brugere skal slå app-optimering fra for Mobilvarsling for at få advarsler

Samsungs strømsparefunktion ’Smart Manager’ kan betyde, at push-advarsler blokeres fra app’en Mobilvarsling. Er du Samsung-bruger, skal du gå ind i ’Smart Manager’ under kategorien Batteri/Appoptimering og manuelt slå appoptimering fra for Mobilvarsling.

Hvis du har en Samsung-telefon med app-optimeringsprogrammet ’Smart Manager’ og har downloadet Beredskabsstyrelsens app Mobilvarsling, der advarer brugerne ved større ulykker og katastrofer, får du sandsynligvis ikke længere push-beskeder på din telefon, som det ellers er meningen.

Det bekræfter tests, som Beredskabsstyrelsen har fået foretaget.

’Smart Manager’ gør, at alle apps, der ikke har været aktive i de seneste tre dage, ikke længere vil udsende push-beskeder, og det rammer særligt apps som Mobilvarsling, som netop kun sender advarsler ved større ulykker og kriser.

Samsung-bruger? Sådan gør du:
For fortsat at kunne modtage push-beskeder fra Mobilvarsling, skal Samsung-brugere manuelt gå ind i system-app’en ’Smart Manager’ under kategorien ’Batteri / App-optimering’ og deaktivere app-optimering for Mobilvarsling.

App’en Mobilvarsling kan downloades til iOS og Android-telefoner. Det er et supplement til myndighedernes varsling og alarmering af borgerne ved større ulykker og katastrofer. App’en er udviklet af Beredskabsstyrelsen i samarbejde med DMI, Vejdirektoratet og Rigspolitiet.