Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Ressourcekatalog 
 

Båd 

Beredskabscentrene råder over forskellige typer af både. Den enkelte type er beskrevet ved billedet af den aktuelle båd.
Sidst opdateret 10-02-2020 - kl. 15:57
Båd ved BRS Nordjylland
Sebedeje
Sebedeje
  
 
  8,1 meter aluminiumsbåd med to 115 Hk påhængsmotorer. Dybgang 0,6 meter. Båden er konstrueret til brug langs kysten og i indsøer i vindstyrke op til 6 på Beaufort-skalaen og bølgehøjder på op til 2 m. Båden kan primært rekvireres til SAR opgaver (kategori B) og olierekognoscering i kystnære områder.
Lasteevne på 1000 kg. eller 7 passagerer. Besætning 2. Aktionsradius på ca. 75 sømil. Båden er udstyret med radar, søkort, GPS, ekkolod, kompas, termisk søgeudstyr (FLIR), aktiv AIS, VHF-radio, SINE terminal og mobiltelefon 


Båd ved BRS Midtjylland

Jernbarde BRSMJ
Jernbarde
6 meter lang aluminiumsbåd med 115 Hk påhængsmotor. Dybgang 1 meter. Båden er konstrueret til brug langs kysten og i indsøer i vindstyrke op til 6 på Beaufort-skalaen og bølgehøjder på op til 2 m. Båden kan primært rekvireres til SAR opgaver og olierekognoscering i kystnære områder.
Lasteevne på 400 kg. eller 3 passagerer. Besætning 2. Aktionsradius på ca. 60 sømil. Båden er udstyret med søkort, GPS, ekkolod, kompas, VHF-radio og SINE terminal


Båd ved BRS Sydjylland

Kongeåen
6 meter lang aluminiumsbåd med 80 Hk påhængsmotor. Dybgang 0,7 meter. Båden er konstrueret til brug langs kysten og i indsøer i vindstyrke op til 6 på Beaufort-skalaen og bølgehøjder på op til 2 m. Båden kan primært rekvireres til SAR opgaver og olierekognoscering i kystnære områder.
Lasteevne på 400 kg. eller 3 passagerer. Besætning 2. Aktionsradius på ca. 50 SM. Båden er udstyret med AID, GPS, kompas, ekkolod og SINE terminal


Båd ved BRS Sjælland

laanbaadBRSS

7,4 meter lang gummibåd med 2x60 HK påhængsmotorer.
Dybgang 0,65 meter. Båden er konstrueret til brug langs kysten og i indsøer i vindstyrke op til 6 på Beaufort-skalaen og bølgehøjder på op til 2 m. Båden kan primært rekvireres til SAR opgaver og olierekognoscering i kystnære områder.
Besætning 2 mand. Aktionsradius på ca. 300 sømil. Båden er udstyret med AIS, VHF-radio og SINE terminal.


Båd ved BRS Bornholm


Griffen
8,1 meter aluminiumsbåd med to 100 HK påhængsmotorer. Dybgang 0,6 meter. Båden er konstrueret til brug langs kysten og indsøer i vindstyrke op til 6 på Beaufont-skalaen og bølgehøjder på op til 2 meter. Båden kan primært rekvireres til SAR opgaver (katagori B) og olierekognosering i kystnære områder.
Lastevne på 1000 kg. eller 7 passagerer. Besærning 2. Aktionsradius på ca. 75 sømil. Båden er udstyret med radar, søkort, GPS, ekkolod, kompas, termisk søgeudstyr (FLIR), aktiv AIS, VHF-radio, SINE-terminal og mobiltelefon.


Antal

Beredskabsstyrelsen Nordjylland:     1
     
Beredskabsstyrelsen Midtjylland:    1
     
Beredskabsstyrelsen Sydjylland:    1
     
Beredskabsstyrelsen 
Sjælland: 
   1
     
Beredskabsstyrelsen
Hovedstaden:
   0
     
Beredskabsstyrelsen Bornholm:    1
     

Kontakt

Nationalt beredskab:
NBR@brs.dk