Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Ekspertberedskaber 
 

App om farlige stoffer 

Beredskabsstyrelsen tilbyder en gratis applikation – en app - til mobile platforme, som letter redningsberedskabernes arbejde, når de skal søge efter informationer om farlige kemiske stoffer. App'en har betegnelsen 'Farlige stoffer'.

App’en kan bruges som et hurtigt elektronisk opslagsværk til at finde relevant information ved hændelser, hvor der er tilstedeværelse af farlige kemiske stoffer. Samtidig gives der anvisninger til den sikrest mulige indsats ved uheld med farlige stoffer samt mulighed for at slå fysisk/kemiske data op.

Samler information og giver mulighed for yderligere rådgivning
Med en enkelt søgning samler app’en informationer fra de to opslagsværker ’Indsatskort for kemikalieuheld’ og ’Førsteindsats ved kemikalieuheld’. Tilsammen danner disse to udgivelser grundlag for ’Informationssystemet om kemiske stoffer’, som redningsberedskabet i Danmark benytter sig af.

Den nye app gemmer brugerens seneste ti opslag i en oversigt, så det er muligt at vende tilbage og se resultatet af tidligere søgninger. Med app’en kan brugerne, efter forudgående aftale, tage billeder og sende dem direkte til Beredskabsstyrelsen Kemisk Beredskab med henblik på yderligere rådgivning.

Opslag i app’en kræver ikke internetadgang, så brugerne kan benytte den, selv om der ikke er forbindelse til internettet. App’en vil løbende blive opdateret.
Sidst opdateret 30-03-2016 - kl. 11:50

Kontakt

Kemisk Beredskab
Tlf. 45 90 60 00
(via omstilling)
kemi@brs.dk  

Akut rådgivning til myndigheder og assistance på skadessteder