Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Danmarks udsendte hyldes og mindes

Indholdsområde

 
Nyhed fra Beredskabstyrelsen 
 

Danmarks udsendte hyldes og mindes 

Den 5. september er flagdag, hvor Danmarks udsendte fra forsvar, redningsberedskab, politi, Udenrigsministeriet og sundhedsvæsen hyldes og mindes.

05-09-2017 - kl. 07:00
Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. Det er den dag, hvor Danmarks udsendte anerkendes for den indsats, de har ydet. Det er niende gang, flagdagen afholdes.

Det officielle Danmark markerer flagdagen for Danmarks udsendte i København med en kransenedlæggelse ved monumentet på Kastellet, en mindegudstjeneste for Danmarks faldne i Holmens Kirke og en parade for årets udsendte på Christiansborg Slotsplads. Folketinget slutter det officielle program med en reception for årets udsendte. Beredskabsstyrelsen deltager.

Herudover bliver flagdagen højtideligholdt ved en lang række arrangementer over hele landet. Beredskabsstyrelsen deltager blandt andet i arrangementer i Thisted, Haderslev og Høje Taastrup.

Beredskabsstyrelsen har løbende personel udsendt på internationale missioner. I 2016 løste styrelsen opgaver i blandt andet Libyen, Haiti, Irak, mens der i år har været flere udsendte i blandt andet Grønland og Uganda.

Kontakt

  • Center for Krisekommunikation
    4590 6000 (omstilling)
    kom@brs.dk