Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Seminar: Krisekommunikation i terrorens skygge

Indholdsområde

 
 
Stockholm
 

Seminar: Krisekommunikation i terrorens skygge 

Beredskabsstyrelsen afholder eftermiddagsseminar om krisekommunikationen i Stockholm under det nylige anslag mod den svenske hovedstad. Svenske eksperter giver bud på, hvad der gik godt og knap så godt.

05-05-2017 - kl. 12:00
Da terroren ramte Stockholm den 7. april, og en gerningsmand kørte en lastbil ned gennem en af hovedstadens mest befærdede gågader, blev information med ét livsvigtig - ligesom det var tilfældet ved den seneste tids angreb i Nice, Berlin, London og Paris.

Beredskabsstyrelsen inviterer på den baggrund danske kommunikationsfolk til seminar den 18. maj. Her giver to kommunikationsansvarlige fra hver deres ende af spektret – men lige tæt på begivenhederne – deres bud på den svenske krisekommunikation.

Seminaret består af oplæg fra Anna Nyman fra Krisinformation.se under Beredskabsstyrelsens svenske søsterorganisation, MSB, og fra redaktionschef på det svenske nyhedsbureau TT, Daniel Kjellberg. Eftermiddagen sluttes af med debat og mulighed for spørgsmål.

Seminaret henvender sig til kommunikationsfaglige personer, som arbejder i stat, regioner, kommuner eller virksomheder med beredskabsansvar samt medier.

Der er begrænsede pladser, og tilmelding påkrævet: Skriv til kom@brs.dk (navn, stilling, virksomhed) senest fredag den 12. maj kl. 12 (først til mølle til målgruppen).

Tid: Torsdag den 18. maj fra 13-16.

Sted: Svanemøllens Kaserne, Forsvarsakademiet, Ryvangs Alle 1, 2100 København Ø, auditoriet i bygning 118

Arrangementet er gratis.

Kontakt

  • Center for Krisekommunikation
    4590 6000 (omstilling)
    kom@brs.dk