Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

National forebyggelsesstrategi

Indholdsområde

 
National forebyggelsesstrategi 
National forebyggelsesstrategi
 

National forebyggelsesstrategi 

Med baggrund i den politiske aftale om redningsberedskabet for 2013-2014 skal der udarbejdes en national forebyggelsesstrategi, som kan styrke forebyggelsesområdet i samfundet.

Et oplæg til forebyggelsesstrategien vil blive udarbejdet i første halvår af 2016. Arbejdet med at formulere strategien drives af Beredskabsstyrelsen i samarbejde med en række andre myndigheder samt offentlige og private organisationer. Arbejdet organiseres i en arbejdsgruppe og en følgegruppe.


På disse sider samles relevante informationer for arbejdet med at udforme den nationale forebyggelsesstrategi, heriblandt kommissoriet for udarbejdelse af strategien, mødeindkaldelser og referater, information om temadage, liste med kontaktinformation til de involverede myndigheder og organisationer m.m.


Siderne er særligt rettet mod myndigheder, organisationer og andre, der er direkte involveret i arbejdet med at udforme strategien, men andre er naturligvis også meget velkomne til at læse med.


Følg links i venstre kolonne for nærmere information om arbejdsgruppen og følgegruppen. I kolonnen til højre findes link til kommisorium for udarbejdelse af forebyggelsesstrategien samt information om aktiviteter.


Sidst opdateret 13-10-2016 - kl. 13:50

Links

Aktiviteter

  • Første møde i arbejdsgruppen fandt sted fredag den 22. januar 2016.
  • Første temadag blev afholdt den 11. marts 2016 - Læs mere her.
  • Anden temadag blev afholdt den 15. april 2016 - læs mere her.

Kontakt

Kommune og Borger
kob@brs.dk