Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Seneste beredskabsmeddelelser

Herunder kan du se de seneste advarsler, der er udsendt via app'en Mobilvarsling i kategorien 'beredskab' (hhv. beredskabsmeddelelser og app-advarsler). Tidspunktet er den tid, hvornår advarslen blev udsendt via app'en.

Arkiv:
2017
2016

Afvarsling af brand i Vejen
Tue, 05 Sep 2017 08:01:19 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi. Branden på Håndværkervej 13 i Vejen er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Der er udsendt sireneafvarsling. Personer i det berørte område kan igen gå udendørs og åbne døre, vinduer og ventilation. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte (lægevagten / nærmeste skadestue) for at blive tilset. Yderligere informationer gives på www.politi.dk. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Brand i Vejen
Tue, 05 Sep 2017 07:54:00 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi. Der udbrød kl. 0604 brand i Industrilakering, Håndværkervej 13 i 6600 Vejen der forventes et større slukningsarbejde, den udvikler stadig kraftig røg som er sundhedsskadelig ved indånding. Beboerne i røgfanen, der går i vestlig retning fra Industrivej og ind over Vejen by, beboere indenfor området fra jernbanen mod nord, Boulevarden mod vest, Sdr. Ringvej mod øst og Fuglsangsalle med syd, skal fortsat søge indendørs, lukke døre og vinduer og standse ventilationen. Politiet anmoder om, at alle holder sig på god afstand af brandstedet. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes når der er ny i udviklingen. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Brand i Vejen
Tue, 05 Sep 2017 07:50:12 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi Der er udbrudt brand i Industrilakering, Håndværkervej 13, 6600 Vejen. Branden udvikler røg, der er sundhedsskadelig ved indånding. Der er udsendt sirenevarsel. Advarslen vedrører borgere i Vejen by, i området beliggende vest for Håndværkervej i området indenfor : syd for jernbanen, til Boulevarden, og mod syd Sdr. Ringvej til Fuglsangsalle. Personer i det berørte område skal søge indendørs, lukke døre og vinduer og standse ventilationen. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Kontakt kun politi eller alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes (kl. 0730). Dette var en beredskabsmeddelelse fra Syd og Sønderjyllands Politi

Afvarsling beredskabsmeddelelse Brand i Høje-Taastrup
Sun, 03 Sep 2017 22:01:50 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Københavns Vestegns Politi. Branden på Postgade i Høje-Taasstrup er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling Personer i det berørte område kan igen gå udendørs og åbne døre, vinduer og ventilation. Hvis man har indåndet røg fra branden og bliver dårlig, skal man kontakte Akutelefon1813 Dette var en beredskabsmeddelelse fra Københavns Vestegns Politi.

Beredskabsmeddelse Brand i Høje-Taastrup
Sun, 03 Sep 2017 21:05:56 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Københavns Vestegns Politi. Der er brand i bygning i Postgade i Høje-Taastrup med kraftig røgudvikling i sydøstlig retning. Advarslen vedrører borgere i områderne Postgade, Vandmestervej og hele Ishøj Landsby. Personer i det berørte område bedes gå inden døre og lukke døre og vinduer. Kontakt kun myndighed og politiets alarmcentral i akutte tilfælde. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk. Opfølgende beredskabsmeddelelse udsendes ca. kl. 22.00. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Københavns Vestegns Politi

Afvarsling; brand i Aalborg
Wed, 05 Jul 2017 14:29:34 +0200
AFVARSLING Dette er en beredskabsmeddelelse fra Nordjyllands Politi. Branden ved Gigantium i Aalborg er nu under kontrol og der udvikles ikke længere giftig røg fra stedet. Derfor ophæves den tidligere varsling, der berørte området øst for Gigantium herunder Føtex, Universitet og Da Vinci parken i Aalborg Øst. Borgerne i området kan derfor igen færdes udendørs og åbne døre og vinduer. Busser og taxi kan igen køre i normal drift.

Beredskabsmeddele fra Nordjylands politi
Wed, 05 Jul 2017 12:44:59 +0200
Dette et en beredskabsmeddelelse fra Nordjyllands Politi. Årsag/fare I forbindelse med brand og farlig røg udsendes sirenevarsel. NEJ Sirenevarsel Advarslen vedrører personer i området omkring Universitetet, Føtex og Hvem det angår Da Vind Parken Personer, der opholder sig indendørs, anmodes om at lukke døre og ønsket adfærd vinduer samt standse ventilationsanlæg. Personer der opholder sig udendørs, skal søge tilflugt indendørs eller fjerne sig fra områder mod vindretningen. Personerne bør IKKE kontakte 112 eller de lokale redningsmyndigheder, medmindre man har akut behov for hjælp. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, p tekst-tv og politi.dk. Næste beredskabsmeddelelse udsendes snarest Dette var en beredskabsmeddelelse fra Nordjyllands Politi.

TEST – MOBILVARSLING - TEST
Wed, 03 May 2017 12:00:13 +0200
TEST – TEST – TEST Dette er en test af app’en Mobilvarsling, hvor du modtager varsler og advarsler fra myndighederne inden for de områder (kommuner) og hændelsestyper (vejr, trafik og/eller beredskab), du har tilmeldt dig. Du modtager denne test-advarsel i forbindelse med den årlige test af sirenevarslingssystemet i hele Danmark, hvor vi også tester Mobilvarsling. Du vil kun modtage denne advarsel i forbindelse med testen. Du kan altid ændre app’ens indstillinger via tandhjul-ikonet øverst i app’en. Læs mere om app’en på mobilvarsling.dk. Mvh Beredskabsstyrelsen

Afvarsling i forbindelse med branden i Hedensted
Tue, 04 Apr 2017 00:13:34 +0200
Dette er en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi Branden på stedet er nu under kontrol, og der er ikke længere sundhedskadelig røg fra branden. Derfor ophæves den tidligere varsling. Der er udsendt sireneafvarsling. Borgerne i området kan derfor igen færdes udendørs og åbne døre og vinduer, samt tænde for ventilationsanlæg. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Dette var en beredskabsmeddelelse fra Sydøstjyllands Politi